yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre içinde, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine olanak tanılamarken vesair taraftan ise bölümler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Yangın bapsı; beniâdem esenlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve şule geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl kapıların cihetı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran elan azca yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut abra kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Alelumum pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının andıranında bulunurlar ve kişilerin binaya gene girmeden yer seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Hatta Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve alışverişlevsel yapısının korunması da dirimsel önem taşır.

Hatta, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Sertifikasız yangın kapıları da yakışır maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları midein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir alternatif sunar.

Özellikle alıngan ve altın materyallerin olduğu odaların kapılarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 ahenk sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip cereyan etmek; dayanıklı, bedii baplara en uygun fiyatlarla malik tamamlanmak için İletişim Yangın Kapısı irtibatsına tıklayarak personellerimizden anlık olgun alabilirsiniz.

Report this wiki page