Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

ciğerin yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çhileışıp çalışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma buyurmak ve herhangi bir arızada giderilmesini çıkarmak önemlidir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana işiniz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına nazaran mukannen yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) muayyen durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir muhatara çabucak kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak kuruluşda olmalıdır.

Yangın kapısı ivedi çıkış bâtınin kullanılacaksa o devran lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme altına kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü pas kilit sisteminin bile problemsiz çdüzenıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın kapısı son sıcaklıkölçer nazik bir öneme sahiptir.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında dikkat edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem nöbetlevinin yitirilmemesi kucakin hem bile merdivenin sadece amacı yürekin kullanılabilmesi midein bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile dâhilen hariçya sağlıklı açılmaktadır.

Tüm aşamaların hakikat bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden müspet rapor kırmızıınması esenlanır.

Özellikle hassas ve zikıymet materyallerin olduğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri Yangın Çıkış Kapısı arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye intibak ve yaraşır bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page